KÁBA CUP MÁ NOVÉHO ŠAMPIONA

27.06.2016 08:44

Finále 3. ročníku KÁBA CUP si v neděli 26. 6. 2016 užili nejenom naši fotbalisté, ale také všichni ti, co dorazili na hřiště v Horních Počaplech. A že se hrálo o hodně. Vstupenky byly slosovatelné, takže se vylosovaný šťastlivec podívá společně s vítězným týmem na Schalke. Kromě hlavní ceny se losovala spousta dalších zajímavých cen, jako je voucher na ubytování pro 2 osoby v Harrachovské Haciendě, ceny od Havlíčkobrodského pivovaru (komentovaná prohlídka pivovaru pro 15 osob, několik kuchařek Rebelka, trička, packy piva, hrníčky aj.), knihy nebo sportovní doplňky od spol. Belsport.

U aukce, jejíž výtěžek jsme předali postiženému chlapci z Horních Počapel jsme jen lapali po dechu, a museli několikrát potleskem ocenit sociální cítění všech "přihazovačů", vrcholným potleskem pak dražitele ze všech dražitelů nejskvělejšího a to pana Josefa Flachse, který postiženému Pavlíkovi přispěl na vysněnou trojkolku v dražbě dresů částkou celých 18.000 Kč! V dražbě jsme tak celkem vybrali neuvěřitelných 20.500 Kč, přičemž u této částky nezůstáváme. V pokladničce, která pomáhala sbírat další peníze pro Pavlíka, jsme díky vám všem, kteří jste dnes s námi strávili krásný sportovní den, vybrali dalších 3.000 korun! Pavlíkovi tak předáváme společně s kšiltovkou Adidas, kterou věnovala společnost Belsport, částku 23.500 Kč. A to si zaslouží opravdu veliké DÍKY...

V doprovodných soutěžích v soutěži zástupců družstev byl v kopu na cíl nejlepší reprezentant družstva z Dobříše. V napínavé soutěži trenérů vyhrál trenér ze Slaného pro své svěřence 20 vstupenek na Slavii, pro sebe pak pack deseti piv a kšiltovku Rebel. Pro 8 nepostupivších družstev jsme měli připravenu soutěž patronů - rozhodčích, kdy každý ze čtyř rozhodčích soutěžil za dvě družstva. V tomto úkole byl suverénně nejlepší Petr Zuskin. Ve vzájemném rozstřelu byl pak lepší tým Velkého Oseka, který porazil Horní Počaply, takže Osek si z KÁBA CUPu odnáší 20 vstupenek na zápas Mladá Boleslav - Dukla Praha s komentovanou prohlídkou stadionu.

KÁBA CUP ocenil plaketou a míčem také nejlepší hráče finále:
nejlepší brankář - Tadeáš Traxler
nejlepší hráč - Nikolas Dobiáš
nejlepší střelec - Matyáš Marek

A konečně vítězové a celkové pořadí:
1. SK Slaný
2. FK Dobrovice
3. TJ SKK Hovorčovice
4. FK Kralupy 1901
5. FK Pšovka Mělník
6. FC Merkuria Lobkovice
7. SK Olympie Dolní Břežany
8. FK Radošovice
9. TJ Unhošť
10. AFK Loděnice
11. FŠ Velký Osek
12. SSK Posázavan Poříčí nad Sázavou
13. MFK Dobříš
14. TJ Jiskra Struhařov
15. TJ Sokol Horní Počaply
16. TJ Byšice