KÁBA CUP MÁ 6. VÍTĚZE

23.06.2019 23:12

V krásném sportovním areálu v Horních Počaplech se dne 23. 6. 2019 odehrálo finále již 6. ročníku turnaje KÁBA CUP, ve kterém zápolilo 24 družstev o zájezd na fotbalové utkání RB Salzburg. Vítězem se po celém dni sportu a zábavy stalo družstvo Sokol Hostouň, které svedlo finálový boj s FK Hředle. Hředle měla v tomto souboji podstatnou nevýhodu, neboť musela čelit náporu stožárů z Hostouně, zápas tedy nakonec skončil 0:1 vítězně pro Hostouň. 3. místo na bedně si vybojovala TJ Kunice.

V základní části se dařilo družstvům Jesenice, Zruč, Hostouň, Hrusice, Radim a Vrdy, které postupovaly do odpoledních zápasů o umístění s nejvyššími bodovými konty. Svoje postavení si v odpoledních zápasech však udržela jen Hostouň, další dvě oceněná družstva Hředle a Kunice se vyškrábala na medailové příčky z druhých pozic v základní části.

V turnaji došlo na ocenění nejlepších hráčů:
Plaketu, knihu a míč si jako nejlepší střelec vykopal hráč číslo 12 ze Zruče - Adam Adam, který vstřelil 7 gólů, nejlepším brankářem turnaje se pak stal brankář Kunice Michal Maxmilián Urx, který získal kromě plakety a knihy brankářské rukavice Adidas a cenu pro nejlepšího hráče si v podobě plakety, fotbalových chráničů a knihy odnesl hráč Hředle Ondřej Roubík. Fotbalové ceny do turnaje věnovala spol. SportFotbal.

Kluci a holky nebojovali pouze o poháry, medaile a cenu za první místo, v doprovodných soutěžích se měli možnost utkat v přesnosti kopu a získat tak 15 balonů pro družstvo, plakátky národního týmu, trička turnaje, kartičky hráčů národního týmu, a pro trenéra packy piva Rebel.

Organizátoři turnaje ocenili tréninkovým tričkem Juventus trenéra Radimi za fair play gesto, když se po sporném zákroku vzdal bodu pro své družstvo.

Úžasnou atmosféru celého dne udržovali fanoušci Dobrovice, zejména maminky, které si tak za skvělé fandění zasloužily odměnu ve formě hromady vstupenek na utkání Slavie.

Vstupenky na utkání fotbalové Sparty získala dvě nepostupující družstva, která zůstala až do posledního zápasu finále a fandila přidělenému mančaftu. Zástupci z utkání o prvenství - Hředle a Hostouně pak postupně vylosovali družstva Kunice a Unhošť, které se tak podívají na některé utkání Letenského klubu.

Letošní tombola skrývala pro své výherce také spoustu zajímavých cen - od té nejvyšší - 2 vstupenek na zápas RB Salzburg, přes vstupenky ČR : Anglie, ubytování v horském pensionu Harrachovská Hacienda, komentovanou prohlídku Havlíčkobrodského pivovaru pro skupinu, bluetooth bedýnky, reklamní tašky Rebel se zajímavou náplní až po samotné packy piva Rebel.

Velmi silnou částí poledního programu pak byla dražba fotbalových dresů, ve které se pro Makulku vybralo 37.000 Kč. Do přichystané pokladničky měli účastníci turnaje a návštěvníci areálu možnost věnovat další peníze, a tak se částka z dražby navýšila na neuvěřitelných 51.067 Kč. Tuto sumu pak organizátoři turnaje dorovnali na rovných 60.000 korun a zašlou ji Makulce na nákup potřebné věci. Přejeme hodně síly a držíme palce v boji s nemocí motýlých křídel, Makulko!

Foto: Antonín Čvančara

https://www.zonerama.com/tonna/Album/5402498

 

Video: Milan Syrový

https://www.youtube.com/watch?v=TU9oGSMZLaI


 

 

ČLÁNKY KÁBA CUP 2019

https://rakovnicky.denik.cz/fotbal_region/finale-kaba-cupu-je-tady-boj-o-salzburg-reprezentaci-i-ronalda-20190621.html (vyšlo v Mělnickém Deníku, Rakovnickém Deníku, Příbramském Deníku, Berounském Deníku, Benešovském Deníku, Kladenském Deníku, Kutnohorském Deníku, Boleslavském Deníku, Kolínském Deníku, Nymburský Deníku) 

https://kladensky.denik.cz/fotbal_region/mali-hostounaci-to-je-liga-ovladli-sezonu-i-finalovy-turnaj-20190611.html

https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/podepsany-dres-ronalda-v-pocaplech-dostanete-sanci-20190607.html

https://nymbursky.denik.cz/fotbal-okres/nejvice-golu-nastrilela-v-patku-radim-postoupily-jeste-sporting-a-dobrovice-20190601.html

https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/kaba-cup-hovorcovice-nedostaly-ve-vojkovicke-kvalifikaci-ani-gol-20190522.html

https://boleslavsky.denik.cz/fotbal_region/kaba-cup-odstartoval-ve-lhote-vitezove-pojedou-do-salzburgu-20190516.html

https://rakovnicky.denik.cz/fotbal_region/kaba-cup-hlasi-pripraveno-vitez-se-znovu-podiva-za-hranice-20190424.html (vyšlo v Mělnickém Deníku, Rakovnickém Deníku, Příbramském Deníku, Berounském Deníku, Benešovském Deníku, Kladenském Deníku, Kutnohorském Deníku, Boleslavském Deníku, Kolínském Deníku, Nymburský Deníku)