Kába cup odložen

24.09.2020 18:06

Ahoj příznivci Kába cupu !

Bohužel, všechno naše úsilí je marné, epidemiologická situace se nevyvíjí dobře.

My máme vše připravené, areál v H.Počaplech, desinfekce, rozdělení sektorů pro diváky a hráče, oddělené WC, zajištěné obědy a pitný režim, připravené poháry, medaile, trika, míče, ceny pro nejlepší z vás, plakáty a kartičky našich reprezentantů, roušku reprezentačního trenéra Jaroslava Šilhavého s monogramem a jeho podpisem, reprezentační dres Patrika Schicka také jím podepsaný, spousty sladkostí, vstupenky na Slávii pro každého z vás, pro vítěze jsme zajistili návštěvu a přijetí v Poslanecké sněmovně, je toho spousta, ale situace okolo nás se vyvíjí nesprávným směrem.

Nás jako pořadatele strašně moc nabíjí pohled na váš zápal, vaše nasazení v zápasech, vždy jsme se moc těšili na atmosféru při finálovém turnaji, věnovali jsme přípravám strašně moc času, zapojili jsme do spolupráce další naše kamarády, o to víc je smutné pro nás konstatování, že musíme finále 28.9.2020 zrušit.

Vzhledem k tomu, že se má i výrazně ochladit a my nebudeme mít možnost vám všem dopřát místo pro zahřátí při dodržení hygienických podmínek, nemůžeme v podstatě pustit do areálu diváky, zároveň nechceme , aby vznikla jakákoliv možnost nákazy a my chceme, aby jste byli hlavně zdraví, tak jsme udělali smutné rozhodnutí.

Byli jsme připraveni zajistit zájezd na RB Lipsko, zajistit návštěvu utkání reprezentace a také pražské Sparty, rozdat 1300 vstupenek na Slávii, další ceny už jsme uvedli výše. Věnovali jsme přípravám opravdu hodně času, čas nám věnovali i naši kamarádi, partneři, sponzoři, kteří byli ochotní nám pomoci a podpořit nás.

Snad se zdravotní situace u nás zlepší a my se uvidíme příští rok. Sledujte nás, my už teď začneme připravovat příští ročník, snad už koronavirus překonáme a turnaj uskutečníme v plném rozsahu. Minulý ročník odehrálo 63 družstev, my jsme připraveni uskutečnit Kába cup v plném rozsahu. Takže se můžete již hlásit, my se na vás těšíme.

Kluci a děvčata, rodiče, trenéři, všem vám děkujeme za váš zájem a uvidíme se.

Těší se na vás tým Kába cupu